Hilda ammattilaisille

HILDA tuo musiikin uudenlaisella tavalla osaksi muistisairaan ikääntyneen tai neurologisen kuntoutujan päivittäistä hoitoa. Sovelluksen moninaiset hyödyt vaihtelevat käyttöympäristön mukaan. Hoivakodeissa se on omiaan parantamaan asukkaiden elämänlaatua ja tukemaan vanhuksen ja henkilökunnan välistä vuorovaikutusta. Sairaalaympäristössä HILDA toimii saumattomana osana laajempaa muistikuntoutusta.

Hoivakodit

Suurimmalla osalla pysyvässä pitkäaikaishoidossa olevista ikääntyneistä on dementia. Sairastunut on joutunut jättämään kotinsa. Hoivakodissa hän joutuu elämään vailla kosketusta elämänhistoriaansa tai pitkän elämänsä mielimusiikkiin. Uudessa ympäristössä HILDA voi olla pieni palanen kotia: eletyn elämän soundtrack, johon muistisairaan suosikkimusiikin ohella voi liittää historiatietoa ja perhealbumin rakkaimpia kuvia.

Helppokäyttöisen ja intuitiivisen käyttöliittymänsä ansiosta HILDA tarjoaa muistisairaalle tavan kommunikoida – jopa silloin, kun sanat ovat kadoksissa. HILDAn avulla voi saada yhteyden paitsi muistoihin, myös muihin ihmisiin kuten hoitajiin ja omaisiin.

Varaa esittely

Neurologinen kuntoutus

Musiikin vaikuttavuudesta on saatu näyttöä motoristen häiriöiden, tiedonkäsittelyongelmien ja puhehäiriöiden kuntoutuksessa. Kuntoutusvaikutukset perustuvat mm. siihen, että musiikin tuottama laaja-alainen aivoaktivaatio lisää aivojen verenkiertoa parantaen säästyneiden aivoalueiden toimintaedellytyksiä.

HILDA on uudenlainen työkalu terapeutin työhön. Sen avulla on mahdollista tuoda musiikkikuntoutus mielekkäällä tavalla osaksi käytännön potilastyötä ja yksilöllistä kuntoutusprosessia.

Varaa esittely

Fysioterapia

Nuoruuden musiikki palauttaa unohtuneita kykyjä ja aktivoi kehon muistia. Jalka nousee kuin itsestään nuoruuden tanssiretkiä muistellessa.

Hilda on oiva työkalu fysioterapeutin päivittäiseen työhön. Se auttaa motivoimaan ikääntynyttä uudenlaisella tavalla kuntouttavaan työskentelyyn.

Varaa esittely

Hilda Fysioterapeutin välineenä

Työskenteletkö ikääntyneiden parissa?
Haluatko hyödyntää Hildaa työssäsi?
Ota yhteyttä
 samu@kardemummo.fi
+358 50 537 9082
 mikael@kardemummo.fi
+358 50 570 1245
  asiakaspalvelu@kardemummo.fi

 samu@kardemummo.fi
+358 50 537 9082

 mikael@kardemummo.fi
+358 50 570 1245
© KARDEMUMMO OY 2019      /      Y-tunnus 2768974-1      /      Tietosuojaseloste      /      
© KARDEMUMMO OY 2019
Y-tunnus 2768974-1
Tietosuojaseloste
 
Sulje

Varaa etäesittely

Tarvitset etäesittelyyn verkkoselaimen ja nettiyhteyden.
Esittelyn kesto noin 20 min.

Valitse sopiva aika ja paina "varaa".
Olemme sinuun yhteydessä henkilökohtaisesti.


Sulje